Daar sta je dan. Je weet eindelijk wat je gaat koken en dan begint de stress om de beste wijn bij je gerecht. Klinkt bekend in de oren? Maak het jezelf gemakkelijk en kies een wijnetiket app waarmee je gemakkelijk kan nagaan of een wijn goed bevonden werd, of een wijn bij jouw gerecht past en wat de algemene score is voor de wijn die je in gedachten hebt. Dit zijn alvast onze 3 aanraders.

Vivino Wine Scanner

Dit is de meest bekende wijnetiket app. Je scant je etiket en je krijgt heel wat informatie te zien. De app werkt in twee richtingen. Enerzijds krijg je heel wat informatie over de wijn in kwestie, anderzijds kan je ook zelf een score geven aan de wijn door een rating van 1 tot 5 sterren te geven. Je kan ook gemakkelijk zelf wijn toevoegen aan de app en informatie invoeren. Zo kan je jouw ervaringen delen met anderen.

Weinstein

Een sommelier op zak hebben, wat een luxe is dat! Met deze wijnetiket app kan je gemakkelijk de perfecte wijn terugvinden voor bij je gerecht. Je hebt ook de mogelijkheid om een wijn terug te vinden die past bij jouw voorkeuren. Je kiest je kleur, smaak en land van herkomst en er wordt een lijst voor je samengesteld met wijntjes die aan jouw voorkeur voldoen. Heb je al beslist wat je gaat klaarmaken en zoek je een passende wijn? Geef je gerecht in en weinstein doet de rest. Een leuke app voor foodies!

&Wijn

Ook dit is een sommelier die je steeds in je broekzak hebt. Het is een zeer stijlvolle app en wel iets minder uitgebreid dan de andere. Je kan eenvoudigweg uitzoeken welke wijn er het beste past bij jouw gerecht en zelf je favoriete wijnen toevoegen. Je kan ook wijn terugvinden die in verschillende categorieën zijn opgedeeld zoals de wijnen in onze webshop. De app werkt heel eenvoudig, in enkele stappen krijg je al een lijstje met gepaste wijnen voorgeschoteld.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies een wijnetiket app die voor jou het moeilijke werk doet! Je vindt alle apps in de appstore.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.