Keuze van onze chefs

Businesslunch

antipasto
-
primo piatto grande

€ 29

Cadeaubon

Een eenvoudig gebaar volstaat om « dank u wel » of « proficiat » te zeggen...

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen.

Wat onze klanten vertellen

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Bekijk hun reviews op: Resengo, Facebook, Google of Tripadvisor.

Sylvie S.“Echt genoten van het eten, de bediening, de gesprekken met de chefkok en de patron!”

Sylvie S.

Bert W. “Gisteren heel lekker gegeten, was lang
geleden dat we nog eens op restaurant
gingen en was dus top!”

Bert W.

AFHALEN
Cannelloni di Ricotta e Spinaci

Cannelloni, letterlijk ‘grote pijpen’, gevuld met ricotta en spinazie is een echte Italiaanse klassieker.

cannelloni
zeebaars

Maak zelf zeebaars op gek water

21 maart, 2018 | 0 reacties

Een van onze meest geliefde visbereidingen is branzino sfilettato all’acqua pazza con pasta fresca. Letterlijk vertaald gefileerde zeebaars op gek water met verse pasta. Een beetje gek zijn om dit gerecht te bereiden, mag maar moet niet.