🇮🇹 La bella Italia in Wijnegem Shopping Center: Italissimo 🛍️

Lekker shoppen en je dan even in Italië wanen… gewoon langsgaan bij Italissimo! Je take away shop en Italian food bar in het hartje van Wijnegem Shopping Center. Dat is proeven van de gezellige Italiaanse sfeer en de lekkerste gerechtjes en producten. Benvenuto!

Nu is winkelen altijd wel een toffe bezigheid, maar met Italissimo heb je de kers op de (culinaire) taart. Een panini broodje voor onderweg, even de beentjes laten rusten terwijl je geniet van een lekkere pasta met een wijntje, wat smaakvolle Italiaanse kazen en charcuterie om mee naar huis te nemen… voor ieder wat wils.

5 redenen om langs te komen

  1. Authentieke Italiaanse keuken, lekker, gezellig en snel – ter plaatse genieten of meenemen
  2. Altijd op je pad, dus je bent er zo geweest: aan inkom 12, gelijkvloers
  3. Italian all the way: antipasti, primi piatti, pasta farcita, slaatjes, panini en veeeeeeeeel meer
  4. Een wisselend, geheim gerecht voor onze Instagram volgers
  5. Maandelijkse combo suggestie (voorgerecht, hoofdgerecht, drankje)

“Shoppen en lekker eten gaan voor mij hand in hand, al moet het eetmomentje wel snel kunnen gaan. Ik ben ook een Italian food lover en ik merk dat echte Italiaanse resto’s met authentieke gerechten steeds minder te vinden zijn. Ben dus heel blij met Italissimo: mijn favoriete eetadresje in Wijnegem Shopping Center. En ik kan altijd iets meepakken voor het avondeten thuis, voor mijn kerels.”

Een blije klant
gerechten
bediening

De kwaliteit van Osteria Michele

Italië staat bekend voor het ambacht, bij Italissimo is dat niet anders. We volgen daarmee de lijn van onze grote zus: Osteria Michele. Daar waar kwaliteit, passie, gastvrijheid en authenticiteit centraal staan. Die Italiaanse keuken, Siciliaanse warmte, sublieme service en gastvrijheid brengen we nu ook in Wijnegem, met een laagdrempelig ‘eat in & take away’ concept. Al onze gerechten zijn met veel zorg en aandacht voorbereid om je te verwennen terwijl je aan het shoppen bent.

“De Italiaanse eetcultuur is zo puur en verfijnd, we willen iedereen daarvan laten meegenieten. Dat doen we met een beknopte kaart met bekende antipasti, primi piatti, pasta farcita, slaatjes, panini… noem maar op. Alles om mee te nemen of ter plekke van te genieten. Buon appetito!”

Michele, zaakvoerder Italissimo

Italissimo, je culinair geluksmomentje in Wijnegem Shopping Center